Radiologie dentară
DanoMed Clinic este prima clinică din Negresti ce vă aduce servicii de radiologie dentară la cele mai mici prețuri.
INTRAORALE DIGITALE
X MIND DC

click pe categorii pentru mai multe informatii

Rx retroalveolar

20 lei – pe film –  email/duplicat

Rx retroaleveolar – reprezintă examenul radiologic care oferă cea mai fidelă imagine în incidenţă izometrică si ortoradială, pentru examinarea detaliilor de structură dentoalveolară şi a proceselor patologice ce se pot găsi la acest nivel.

Rx bitewing

25 lei – pe film –  email/duplicat

Rx bitewing – este folosită frecvent, datorită eficienţei în depistarea precoce a cariei dentare (interproximale şi ocluzale) şi a parodontopatiilor marginale.

Rx ocluzala

35 lei – pe film –  email/ duplicat

Rx ocluzala – Radiografia ocluzala este mai mare si arata intreaga arcada superioara sau inferioara impreuna cu maxilarul superior sau mandibula , radiografiile ocluzale fiind folosite pentru depistarea dintilor supranumerari, dintilor inclusi care nu au erupt inca, fracturi la nivelul oaselor maxilare, fisuri palatine, chisturi sau abcese.

Rx endodontica

20 lei – pe film – email/duplicat

Rx endodontica – Este radiografia retroalveolară care se poate efectua pentru determinarea lungimii de lucru a canalelor radiculare.Această lungime de lucru o putem măsura cu ajutorul softului CLINIVIEW cu transmiterea dimensiunilor pe film.

PANORAMICE DIGITALE
CRANEX Novus E

click pe categorii pentru mai multe informatii

Ortopantomografie

60 lei – pe film – email/duplicat

Ortopantomografie – Permite derularea pe un singur film a imaginilor ambelor arcade dentare de la o articulaţie la alta. Ea ofera o imagine panoramică extinsă în cadrul unei singure expuneri cu o doză de radiaţii redusă într-un timp de examinare foarte scurt.

OPT sinusuri maxilare

80 lei – pe 2 filme – email/duplicat

OPT sinusuri maxilare  –  Este o investigatie radiologica care se realizeaza in doua expuneri:
– pentru sinusurile anterioare ale fetei
– pentru sinusurile posterioare ale fetei
Investigatia este folosita in diagnostic ORL, chirurgie BMF si alte domenii.

ATM gura deschisa/ inchisa

80 lei – pe 2 filme – email/duplicat

ATM gura deschisa/inchisa – Este radiografia care oferă detalii asupra condilului mandibular şi a cavităţii glenoide.
Este utilizată pentru stabilirea diagnosticului în caz de traumatism a discului interradicular, producerea de luxaţii, dislocări sau chiar fracturi la nivelul condilului mandibular.

Teleradiografie profil

70 lei – pe film – email/duplicat

Teleradiografie profil – Este cea mai fidela investigatie care ajuta la punerea unui diagnostic de anomalie dento-maxilara.
Da informatii asupra sensului si directiei de dezvoltare a structurilor osoase.
Pentru interpretarea corecta a radiografiei este necesara o analiza cefalometrica , care se poate realiza in cadrul centrului nostru Dental Rx Bucsinescu , cu ajutorul software-ului AUDAXCEPH.

Teleradiografie postero anterioara

70 lei – pe film – email/duplicat

Teleradiografie postero-anterioara – Teleradiografia de faţă poate da indicaţii asupra dezvoltării verticale şi transversale a masivului facial.

Sinusuri fronto-maxilare (SAF)

60 lei – pe film – email/duplicat

Sinusuri fronto-maxilare (SAF)  – Aceasta investigatie radiologica se realizeaza pentrua a completa informatiilor aduse de radiografia de sinusuri maxilare . Se face cu ajutorul bratului cefalometric cu o pozitionare speciala a capului pacientului.